Benny’s gaat echt digitaal!

Benny's supermarkt nieuwe website

Benny’s Buurtsuper een website? Heb ik wat gemist???

We zijn nog niet echt begonnen met de marketing, maar het is echt waar. Je zit op de website van Benny’s Supermarkt in de Schildersbuurt van Groningen. Wij zijn van mening dat het millenniumprobleem nu wel echt is uitgeraasd en dat we nu ook best online kunnen gaan. Gelukkig worden wij met deze website geholpen door een paar goede vrienden uit de buurt.

We zijn gewoon direct live gegaan en als je fouten, ongeregeldheden of gewoon even lekker ongefilterd je mening wil geven, dan mag dat! Gebruik hiervoor ons contactformulier. Wij hopen dan dat je mailtje goed aankomt 😉

Wat gaan we op deze website neerzetten?

  • De aanbiedingen, dan hangen we de aanbieding van de toiletrollen niet meer achter het raam 😉
  • Stukjes over wat er zoal speelt in de winkel en wat er gaat gebeuren. Wij danken ons bestaan aan de wijkbewoners en daarom delen wij graag open en eerlijk wat er zoal speelt.
  • Gaan deze website koppelen aan sociale media. Hoe weten we nog niet. Maar wij geloven dat dit vast goed komt. Kan iemand hiermee helpen?
  • Een agenda met activiteiten in de buurt of verder weg
  • Ben je bijvoorbeeld je kat kwijt en reageert er niemand via Nextdooor of Amivedi? Wij hebben al regelmatig huisdieren gespot en zo de baasjes geholpen.  Of wordt er veel ingebroken in buurt? Dit soort vermissingen, tips, oproepen en waarschuwingen gaan we ook op de site plaatsen.
  • Algemene informatie over de Schildersbuurt en dan met name links naar andere website met informatie

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *